Nieuws

Travelcar Lisse

Nieuws

  • Wij zijn een samenwerking overeengekomen met Caravan Center Lisse waarbij wij als Travelcar Lisse de campers verkopen, en het collegabedrijf, de aftersales, het onderhoud en schadereparaties uitvoert in samenwerking met ons en op hetzelfde bedrijfsadres Leidsevaart 13 te LISSE.

Travelcar Lisse

Wij focussen met ons aanbod voornamelijk op de merken Hymer, Dethleffs, Adria en Carado. Naast deze merken verkopen wij uiteraard andere merken campers die door inruil bij ons ingenomen zijn. Deze campers worden uitgebreid geïnspecteerd voordat wij deze weer ter verkoop aanbieden. Wij verkopen alle type campers of het nu gaat om een integraal camper, half integraal camper, buscamper of een alkoof camper.
Wanneer u ons bezoekt kunnen wij onder het genot van een kopje koffie uw camper-wensen doornemen. Wij zullen uitgebreid vragen naar uw voorstelling van het gebruik van een camper. Hierin zullen de onderwerpen, indelingen, type reizen, duur reizen, reisgezelschap en benodigdheden ter sprake komen, om zo voor u tot een weloverwogen besluit te komen.

“TRAVELCAR ONBETWIST DE HYMER(MOBIL) SPECIALIST”

.