Travelcar Lisse

Camper kopen – Aanbod campers

Al onze campers zijn van dealerkwaliteit en de complete onderhoudshistorie is bekend.

Terug naar overzicht

Deze presentatie bestaat niet (meer)...

Een camper kopen bij Travelcar

Een camper is een rijdend voertuig dat geheel of gedeeltelijk is opgebouwd om in te kunnen overnachten.  Een camper moet altijd standaard uitgevoerd zijn met een keukenblok met daarbij een werkblad hoogte van 60cm en een ingebouwde watervoorziening. Daarnaast moet de camper voorzien zijn van minimaal twee vaste zitplaatsen en twee vaste slaapplaatsen. Ook moet er een kookgelegenheid bestemd zijn voor in de binnenruimte en zo moet er ook een vaste tafel aanwezig zijn. Bij een camper kopen zal u merken dat er in elke maat en uitvoering, grote en kleine, eenvoudige en zeer luxe campers worden aangeboden. Bij Travelcar bieden wij voor elk wat wils aan. Zo kunnen wij een camper aanbieden voor een beginner tot een camper voor de doorgewinterde camperaar. Wij bieden occasion campers aan, maar wij kunnen ook nieuwe aanbieden.  

Nieuw, jong gebruikt en tweedehandse campers te koop      

Een camper kopen is een proces waar vaak een langere periode overheen gaat. Vooral nieuw of jong gebruikte zijn een behoorlijke investering. Mocht u deze stap willen maken dan moet u goed weten wat u wilt. Mocht u het camperen willen uitproberen en nagaan of het bezitten van een camper sowieso wel iets voor u is, zou u beter kunnen kiezen voor een voordelige camper. Bij een tweedehands camper is de grootste afschrijving al ingelost. Mocht u dan naar verloop van tijd toch een andere camper wensen is de afschrijving beperkt geweest.  Wij hebben altijd rond de 30 stuks aan tweedehands camper te koop staan. Travelcar verkoopt buscampers, integraal en half-integraal campers en alkoven. Wij kijken de camper bij binnenkomst goed na en uiteraard ook wanneer deze wordt verkocht. Voordat u overgaat tot een camper kopen,  raden wij u aan om eerst een proefrit te doen. Het goede gevoel moet op elk punt kloppen en daar hoort ook een proefrit bij.  

Bedienen op elk niveau

Travelcar biedt campers aan in de range van €15.000,- tot en met €125.000,-, dus wij kunnen u op elke prijsniveau bedienen. Mocht het model er niet tussen staan dan kunt u altijd bij ons een zoekopdracht plaatsen. Wij hebben door ons bijna 40 jarige ervaring een behoorlijk netwerk opgebouwd, zo kunnen wij u dan toch bedienen.
Mocht u extra opties op willen bouwen, dat is geen probleem, wij werken op onze locatie nauw samen met  Caravan Center Lisse. Zij zijn een gerenommeerd caravan en camper onderhoudsbedrijf en kunnen al uw wensen verwezenlijken.  Dus mocht u een camper kopen, kom eerst kijken bij Travelcar Lisse.   

nkc camper kopen
camper club nederland
rdw erkend
vvv

Camper kopen – Hymer – Dethleffs – Adria – Carado – diverse andere merken – nkc